0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politikens anmelder var lige ved at tude: Længe ventet asiatisk restaurant er kun for de modige

Kokkekometen Lisa Lov har med Tigermom åbnet en af de mest interessante restauranter på den københavnske madscene. Og chilien? Den bliver rundhåndet doseret.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Aftenen igennem blev der serveret seks-syv forskellige chili-saucer, som var tilpasset hver enkelt ret. Her japansk bulldog-sauce med fermenteret chili til spyd med oksehjerte.