Annonce
Annonce
Koncert

Frost Festival afslører de sidste musiknavne

Med offentliggørelsen af de sidste navne er festivalens musikprogram komplet.

Choir of Young Believers og Kentaur spiller i Tycho Brahe Planetariet, Joanna Newsome besøger Glyptoteket, mens danske Iceage møder tyske Stargaze Ensemble på Bremen Teater.

Ovenstående er blot nogle af de navne, som Frost Festival allerede har føjet til programmet for årets udgave af den tilbagevendende og eksperimenterende musikbegivenhed.

Og nu føjer festivalen de sidste to navne til listen af musikere og bands, der har tilkendegivet deres deltagelse. Og dermed fuldender de årets program.

Det ene navn er danske Synd og Skam, der fra 15.-19. februar har fået lov til at flytte ind i en tom sal på Statens Museum for Kunst for der at komponere musik inspireret af omgivelserne. Opholdet afsluttes med en koncert til SMK Fridays, hvor der er gratis entré for alle.

LÆS OGSÅUnder fanerne: Tag til Frost-koncerter i Arbejdermuseets Festsal

Derudover tager et andet dansk navn også ophold i lidt alternative omgivelser. Mads Brauer, Casper Clausen og Rasmus Stolberg fra Efterklang samt den finske percussionist Tatu Rönkkö, der under navnet Liima sender debutalbummet på gaden 18. marts, flytter nemlig ind på det gamle Hotel Astoria ved Københavns Hovedbanegård, hvor de i tre dage, fra 16.-18. februar, vil bo og lave ny musik.

Den musik vil nogle gæster få mulighed for at opleve i hotellets køkken hver aften, mens andre igen vil kunne få lov at komme forbi til såkaldte lyttesessions i en af hotellets suiter.

Frost Festival finder sted fra 5.-26. februar på forskellige steder i København. Du kan finde hele programmet på Frost Festivals hjemmeside.

Redaktionen anbefaler

Frost Bites bringer koncerterne hjem i stuen

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce