Martin Høgsted (tv.) er den nye nisse i showet over for Peter Frödins krukke, der trues af de moderne tider.
Foto: Farsight TV

Martin Høgsted (tv.) er den nye nisse i showet over for Peter Frödins krukke, der trues af de moderne tider.

Film og tv

Peter Frödin er perfekt som forsmået krukke i DR's adventskalender

Skuespillerpræstatiionerne sidder i det hele taget lige i skabet i 'Labans Jul' på DR 2.

Film og tv
FOR ABONNENTER

Set i tv er Politikens daglige tv-klumme. Den skrives på skift af avisens anmeldere og journalister og er udelukkende udtryk for skribentens egen holdning. I dag skriver Henrik Palle om adventskalenderen 'Labans Jul', der sendes om søndagen på DR 2. Den kan også ses på dr.dk.

Selv om julen er traditionernes fest par excellence, er så godt som intet hugget i sten, og de kommercielle aktører skæver selvfølgelig til forhold som popularitet, salgbarhed og aktualitet, når de bestemmer sig for, hvad de vil putte i julesokken.

Det må den gode Carsten, der i juletiden fungerer som juleunderholdning i Rødovre Centrum og engang har medvirket i en tv-julekalender, hvor han var nissen Laban, også sande. For han får nemlig selskab af en ny nisse, Victor alias Abel.

Han er med i en ny julekalender, og dertil er han en meget populær figur på de sociale medier. Naturligvis går det nærmest galt fra starten. For Abel tager ingen fanger i sin jagt på publikums yndest, og han har kun lidt tilovers for sin ældre kollega; ja han er nærmest tarveligt nedladende og ungdommeligt arrogant.

Tid til at investere i din kulturelle kapital?

Prøv Danmarks førende kulturavis med dagligt kulturtillæg i en måned for 1 kr.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce