Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Skadet Bendtner bliver opereret i dag

Den danske landsholdsangriber skal opereres for sin lyskeskade.

Gem til liste

Nicklas Bendtners lyskeskade er så alvorlig, at den danske landsholdsangriber skal gennemgå en operation.

Det skriver Juventus på klubbens hjemmeside.

Juventus-danskeren har selv været ude at bekræfte, at han må holde minimum tre måneders skadespause, efter at han måtte udgå af sidste uges kamp mod Cagliari i den italienske pokalturnering Coppa Italia.

LÆS ARTIKELBendtner bekræfter: Ude minimum 3 måneder

Det var dog uvist, hvordan skaden skulle behandles. Bendtner er de seneste dage blevet tilset af en række specialister.

Både den finske læge Sakari Orava og Arsenals Ernest Schilders har anbefalet, at den danske angriber bliver opereret.

Bendtner og Arsenal, der har lejet angriberen ud til Juventus i denne sæson, samt den italienske mesterklub er blevet enige om, at danskeren skal gennemgå en operation allerede i dag i sit venstre lår.

Skaden betyder, at Nicklas Bendtner med stor sandsynlighed ikke er med, når det danske landshold til marts møder Tjekkiet og Bulgarien i VM-kvalifikationen.

LÆS ARTIKELMorten Olsen: Vi vil savne Bendtner

Den danske angriber skrev lørdag følgende på Twitter.

»Jeg er ude i - minimum - tre måneder. Jeg håber på, at jeg kommer mig hurtigt og må tænke positivt«.

» Al jeres opbakning og tanker vil hjælpe mig igennem«.

Med lidt simpel hovedregning bliver Nicklas Bendtner derfor ikke klar til kampene mod Tjekkiet og Bulgarien den 22. og 26. marts.

Kravet er sandsynligvis seks point i de to kampe, hvis landsholdet skal gøre sig forhåbninger om at komme med til VM i Brasilien om to år. Men det bliver sandsynligvis ikke Bendtner, der skal score de danske mål i de vigtige kampe.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere