Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Dansk dobbelt-målscorer: Jeg havde håbet på et hattrick

Den danske Ajax-angriber scorede to mål i den største hollandske klassiker.

Gem til liste

Den 18-årige Ajax-angriber Viktor Fischer er en ambitiøs ung mand, så på trods af sine to mål i den hollandske klassiker mellem Amsterdam-klubben og Feyenoord søndag er han ikke helt tilfreds.

»Jeg håbede på, at jeg kunne lave et hattrick, men måske det kommer senere på sæsonen«, siger danskeren til ad.nl efter Ajax' 3-0-hjemmesejr.

Viktor Fischer var manden bag kampens første to mål, som begge faldt inden pausen.

»Det var fantastisk at få lov til at være med i den«
»Inden kampen var jeg lidt nervøs, for det her er den største klassiker i hollandsk fodbold«.

Læs ogsåDansk stortalent scorer to mål i klassiker

»Det var fantastisk at få lov til at være med i den«, lyder det fra Viktor Fischer, som dermed er oppe på fem mål i Æresdivisionen i denne sæson.

Christian Eriksen og Christian Poulsen spillede hele kampen for Ajax, mens Viktor Fischer og Lasse Schöne startede inde for Amsterdam-holdet, men blev skiftet ud undervejs.

Tæt kamp i toppen
Ajax ligger på tredjepladsen med 40 point, et point færre end førerholdet Twente.

KampfaktaKampens forløb i tal og tekst

PSV Eindhoven har også 40 point på andenpladsen, mens Feyenoord fortsat er nummer fire med 37 point.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere