Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Laudrup: Jeg stopper i Getafe

Halvvejs gennem sin trænerkontrakt har Michael Laudrup på et pressemøde meddelt, at han stopper i spanske Getafe.

Gem til liste

Spekulationer kan for alvor gå i gang: Hvad skal Michael Laudrup lave næste sæson.

I dag blev det officielt, da den ombejlede fodboldtræner på et pressemøde i Getafe medddelte, at hans første sæson i den spanske klub også blev hans sidste.

»Min tid i klubben er ovre. Jeg kommer med denne meddelelse, så klubben har en chance for at kigge efter en afløser, og for at udtrykke min taknemmelighed over, at den har givet mig denne mulighed«, sagde Michael Laudrup til de forsamlede medier.

»Klubben er kun fornylig rykket op i den bedste række, men alligevel blev jeg fortalt, at jeg kom til en klub, hvor der var høje forventninger. Jeg har svaret, at folk havde ret, men det var en stor udfordring, og se, hvordan det er gået. Jeg håber, at min afløser vil kunne gøre det endnu bedre, så klubben igen kan komme i UEFA Cuppen«, sagde Michael Laudrup.

Frit valg på næsten alle hylder
I sin første sæson som Getafetræner nåede Laudrup i samarbejde med blandt andre assistenten John 'Faxe' Jensen og talentspejderen Erik Larsen pokalfinalen og kvartfinalen i UEFA Cuppen, og i næstsidste spillerunde i pinsen blev det en kendsgerning, at Getafe forbliver i den bedste spanske række.

Michael Laudrups tyrkiske agent, Bayrum Tutumlu, har i langt mere åbenmundede vendinger, end det danske fodboldikon selv benytter, forlængst proklameret, at Michael Laudrup kan vælge og vrage mellem tilbud fra klubber i hele Europa.

Optaget i Barcelona og Real Madrid
Muligheden for en tidlig tilbagevenden til FC Barcelona, hvor han som spiller blev spansk mester fire gange, blev spoleret, da Josep Guardiola i sidste uge blev udpeget som afløser for Frank Rijkaard.

Bernd Schuster, som Laudrup afløste i netop Getafe, har gjort Real Madrid til spansk mester og sidder således sikkert i sædet i storklubben, men en spansk klub vil givetvis være det mest attraktive for Laudrup og hans familie, der efter adskillige flytninger fra land til land nu bor i udkanten af Madrid.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere