Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Grækere afviste Laudrups kattelem

Michael Laudrup ønskede mulighed for at forlade Panathinaikos, hvis der kom jobtilbud fra spansk storklub.

Gem til liste

Michael Laudrup ville gerne være træner i Panathinaikos, men kun så længe der ikke var en spansk storklub, der ville have ham.

Ifølge den normalt velunderrettede spanske sportsavis Marca brød forhandlingerne mellem Michael Laudrup og den græske klub sammen, fordi den danske træner ville have en særlig klausul i sin kontrakt, som gjorde det muligt for ham at forlade Panathinaikos uden kompensation, hvis han fik tilbudt et job i en stor spansk klub.

God løn men ingen kattelem
Klubben fra Athen var ellers meget interesseret i Michael Laudrup, der fik tilbudt en kontrakt, der ville give ham en løn på 37,3 millioner kroner over to år.

Laudrup var ifølge Marca tilfreds med løn og arbejdsforhold, men ønskede sig en kattelem, hvis drømmerklubberne fra Spanien ringede.

Det ville den græske storklub ikke acceptere, og så begyndte Panathinaikos at se sig om efter en mere interesseret træner. Det endte ifølge hollandske medier med den tidligere Ajax-træner Henk ten Cate.

Derfor er Michael Laudrup stadig jobsøgende, tidligere på ugen valgte en af de mulige spanske arbejdsgivere Espanyol at forfremme den tidligere assistenttræner Bartolome Marquez.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere