Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Grækere afviste Laudrups kattelem

Michael Laudrup ønskede mulighed for at forlade Panathinaikos, hvis der kom jobtilbud fra spansk storklub.

Gem til liste

Michael Laudrup ville gerne være træner i Panathinaikos, men kun så længe der ikke var en spansk storklub, der ville have ham.

Ifølge den normalt velunderrettede spanske sportsavis Marca brød forhandlingerne mellem Michael Laudrup og den græske klub sammen, fordi den danske træner ville have en særlig klausul i sin kontrakt, som gjorde det muligt for ham at forlade Panathinaikos uden kompensation, hvis han fik tilbudt et job i en stor spansk klub.

God løn men ingen kattelem
Klubben fra Athen var ellers meget interesseret i Michael Laudrup, der fik tilbudt en kontrakt, der ville give ham en løn på 37,3 millioner kroner over to år.

Laudrup var ifølge Marca tilfreds med løn og arbejdsforhold, men ønskede sig en kattelem, hvis drømmerklubberne fra Spanien ringede.

Det ville den græske storklub ikke acceptere, og så begyndte Panathinaikos at se sig om efter en mere interesseret træner. Det endte ifølge hollandske medier med den tidligere Ajax-træner Henk ten Cate.

Derfor er Michael Laudrup stadig jobsøgende, tidligere på ugen valgte en af de mulige spanske arbejdsgivere Espanyol at forfremme den tidligere assistenttræner Bartolome Marquez.

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere