Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Grækere afviste Laudrups kattelem

Michael Laudrup ønskede mulighed for at forlade Panathinaikos, hvis der kom jobtilbud fra spansk storklub.

Gem til liste

Michael Laudrup ville gerne være træner i Panathinaikos, men kun så længe der ikke var en spansk storklub, der ville have ham.

Ifølge den normalt velunderrettede spanske sportsavis Marca brød forhandlingerne mellem Michael Laudrup og den græske klub sammen, fordi den danske træner ville have en særlig klausul i sin kontrakt, som gjorde det muligt for ham at forlade Panathinaikos uden kompensation, hvis han fik tilbudt et job i en stor spansk klub.

God løn men ingen kattelem
Klubben fra Athen var ellers meget interesseret i Michael Laudrup, der fik tilbudt en kontrakt, der ville give ham en løn på 37,3 millioner kroner over to år.

Laudrup var ifølge Marca tilfreds med løn og arbejdsforhold, men ønskede sig en kattelem, hvis drømmerklubberne fra Spanien ringede.

Det ville den græske storklub ikke acceptere, og så begyndte Panathinaikos at se sig om efter en mere interesseret træner. Det endte ifølge hollandske medier med den tidligere Ajax-træner Henk ten Cate.

Derfor er Michael Laudrup stadig jobsøgende, tidligere på ugen valgte en af de mulige spanske arbejdsgivere Espanyol at forfremme den tidligere assistenttræner Bartolome Marquez.

PolitikenPlus
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb
 • Bycykel til børn Unisex cykel med1 gear og støttehjul - "den første cykel" til barnet. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 1.995 kr. Alm. pris 2.295 kr. Køb