Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Grækere afviste Laudrups kattelem

Michael Laudrup ønskede mulighed for at forlade Panathinaikos, hvis der kom jobtilbud fra spansk storklub.

Gem til liste

Michael Laudrup ville gerne være træner i Panathinaikos, men kun så længe der ikke var en spansk storklub, der ville have ham.

Ifølge den normalt velunderrettede spanske sportsavis Marca brød forhandlingerne mellem Michael Laudrup og den græske klub sammen, fordi den danske træner ville have en særlig klausul i sin kontrakt, som gjorde det muligt for ham at forlade Panathinaikos uden kompensation, hvis han fik tilbudt et job i en stor spansk klub.

God løn men ingen kattelem
Klubben fra Athen var ellers meget interesseret i Michael Laudrup, der fik tilbudt en kontrakt, der ville give ham en løn på 37,3 millioner kroner over to år.

Laudrup var ifølge Marca tilfreds med løn og arbejdsforhold, men ønskede sig en kattelem, hvis drømmerklubberne fra Spanien ringede.

Det ville den græske storklub ikke acceptere, og så begyndte Panathinaikos at se sig om efter en mere interesseret træner. Det endte ifølge hollandske medier med den tidligere Ajax-træner Henk ten Cate.

Derfor er Michael Laudrup stadig jobsøgende, tidligere på ugen valgte en af de mulige spanske arbejdsgivere Espanyol at forfremme den tidligere assistenttræner Bartolome Marquez.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere