Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Mogens Flindt (arkiv)
Foto: Mogens Flindt (arkiv)

Dovenskab. Uha, han fik på puklen, den af fællesskabet udnævnte 'Dovne Robert', som var godt tilfreds på kontanthjælp og ikke ville tage et hvilket som helst job, han måtte blive tilbudt.

Årets Bedste
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvilken debat var årets mest interessante?

Hvad brugte vi mest energi på at diskutere i 2012?

Årets Bedste
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Debatter kan være livgivende, berigende og sætte små og store problemer i perspektiv.

Både når sagens kerne drejer sig om et lille stykke menneskehud, en religiøst oppyntet ædelgran, eller når diskussionerne kredser om tunge samfundsmæssige emner som individets pligt til at yde en indsats for fællesskabet, kan debatter være medvirkende til at kvalificere de beslutninger, vi tager.

Igen i 2012 blev både de store og de noget mindre emner taget op af politikere, medier og meningsdannere. Vi har deltaget i verbale armlægninger om stegt flæsk og fagforeningskamp, om lykkelige ludere og forsøgt at stramme grebet om en finanssektor, der har stået for had i den økonomiske krisetid.

Herunder har vi udvalgt de syv emner, der gennem året har affødt mest debat på politiken.dk. Hjælp os med at afgøre, hvilken af kandidaterne der har fortjent at blive årets debat.

Skulle du have lyst til at uddybe din stemmeafgivning, kan du benytte kommentarfeltet herunder.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden