0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Danskernes buffetkultur er som skabt til madspild

Bugnende fade med urørt laks, andebryst og steg bliver smidt i skraldespanden, så snart buffetens gæster har rejst sig. Imens sulter mennesker på den anden side af kloden.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Anne Kirstine Rønn er træt af danskernes enorme madspild. Hun mener at problemet ligger helt nede i vores serveringskultur, som ofte er buffeter, hvor en stor del af maden bliver smidt ud.

Læs hendes debatindlæg her .

Kilde: politiken.dk / Mikkel Stoumann Fosgrau

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vidste man ikke bedre, skulle man tro, at en buffet var et koncept designet til at generere størst muligt madspild. Selve meningen bag buffeter er, at der ikke alene skal være mad nok, men at der skal være for meget mad.

Gerne så meget for meget, at den bagerste mand i køen ankommer til et bord, der ser ud, som om det er stillet frem til ære for ham alene.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

Læs mere