Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Anne Kirstine Rønn er træt af danskernes enorme madspild. Hun mener at problemet ligger helt nede i vores serveringskultur, som ofte er buffeter, hvor en stor del af maden bliver smidt ud.

Læs hendes debatindlæg her .

Kilde: politiken.dk / Mikkel Stoumann Fosgrau

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Danskernes buffetkultur er som skabt til madspild

Bugnende fade med urørt laks, andebryst og steg bliver smidt i skraldespanden, så snart buffetens gæster har rejst sig. Imens sulter mennesker på den anden side af kloden.

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vidste man ikke bedre, skulle man tro, at en buffet var et koncept designet til at generere størst muligt madspild. Selve meningen bag buffeter er, at der ikke alene skal være mad nok, men at der skal være for meget mad.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden