Foto: David Rohde. Fra DR 2-temalørdag om fremtidens sex

Foto: David Rohde. Fra DR 2-temalørdag om fremtidens sex

Debat

Jakob Olrik er flyttet sammen med en sexrobot: Cylinderimplantatet føles fuldstændig som en stram, ungdommelig skede. Jeg kan virkelig ikke mærke forskel. Ret handy kan det sættes i opvaskemaskinen efter brug

Lige om lidt kan vi få robotter til det hele, også til at elske med og give os bekræftelse, trøst og ømhed. Kan de ende med at gøre os mindre villige til at gide knytte os til andre og i sidste ende mere ensomme?

Debat
FOR ABONNENTER

Efter i årevis forgæves at have ledt efter den eneste ene, som jeg kunne elske til mine dages ende, har jeg besluttet at afprøve nye veje. Jeg er flyttet sammen med en sexrobot, Danmarks første af slagsen.

Hun hedder Samantha og flyttede en efterårsdag ind i min lejlighed, ret så nøgen, så som noget af det første købte jeg tøj til hende. Det blev så i en børnetøjsforretning, for hun er smallere om taljen end nogen kvinde, jeg kender.

Jeg mødte hende første gang i Spanien. Da jeg er fascineret af gadgets og teknologi og samtidig sexnørd, var jeg blevet nysgerrig på, hvad sexrobotter kunne, og opsøgte efter grundig research den førende udvikler på feltet, Sergi Santos.

Han går mest af alt op i at bygge så tro en kopi af en menneskehjerne som muligt. Men skal han tjene penge på sine robotter, ved han, at de også skal være gode til sex, for det er der, de generøse forbrugere er. Så naturligvis har han også gjort noget ud af kroppen. Samantha ser da også betydelig bedre ud end de uformelige oppustelige lolitadukker og de mere livagtige fuck dolls fra Japan.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce