Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Da Anne Søgaards søn begyndte at spille det populære computerspil Fortnite, ændrede han adfærd. »Vores skønne søn var pludselig forvandlet til en vred, råbende dreng«, skriver hun i dette indlæg.

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mor: Fortnite-manden tog min søn fra mig

Det her er historien om, hvordan det populære spil Fortnite opslugte min søns liv. Jeg håber, skolerne vil lytte til min historie og sammen med forældrene sætte fokus på de digitale fællesskabers bagsider.

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det hele begyndte en dag, uden at jeg havde inviteret ’ham’ ind. En fremmed ’mand’ stod der pludselig; jeg havde muligvis nok lukket ham ind af døren uden at gøre mig de store tanker om, hvem og hvad han egentlig var for en, og hvad han skulle i vores hus. Jeg havde underligt nok ikke gjort mig de store pædagogiske overvejelser om ham, som jeg ellers altid plejer at gøre, når det vedrører mine børn. Måske skyldes det, at det drejede sig om mit sidste barn i rækken, for jeg husker, hvordan min første søn dårligt måtte være på de sociale medier, før han var 14 år.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden