Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tegning. Mette Dreyer.

Tegning. Mette Dreyer.

Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her.


Jeg er stolt af, at Inger Støjberg står fast!

Hun har forstået, at der er en grænse for, hvor mange flygtninge vi kan tage.

Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Jeg er stolt af vores udlændinge- og integrationsminister, Inger Støjberg. Glad for, at der er nogen, der ikke lader sig kue af pladderhumanismen og af kulturradikalismens tomme fraser. Glad for en minister, der står op og ikke bøjer sig for hverken EU eller uansvarlige regeringsledere som Löfven eller Merkel.

Vi har problemer med flygtninge, og der skal gøres noget. Du, Støjberg, har forstået, at vi skal have fat i kilden til problemet – og det er bl.a. i Libanon.

Vi har fået ros fra USA for dine annoncer, fordi de har forstået, at staten ikke skal agere velgørenhedsorganisation, men først og fremmest skal hjælpe dets borgere.

Udnævnelsen af dig til udlændinge- og integrationsminister er noget af det klogeste, Lars Løkke har gjort som statsminister. For der skal en stærk person til! Et menneske, der tør kalde en spade for en spade og gå imod de politisk korrekte.

Du, Støjberg, har forstået, at der er en grænse for, hvor mange vi kan hjælpe! Danmark tager langt flere flygtninge, end vi kan klare!

Du, Støjberg, har forstået, at der er en grænse for, hvor mange vi kan hjælpe!

Danmark kan ikke rumme det store antal flygtninge, der i disse dage krydser vores grænser. For prisen for denne kulturradikale flygtningepolitik kommer i form af nedskæringer andetsteds. Flygtninge er en udgift, og prisen bliver betalt af vores ældre, de svage og kommende generationer af danskere. Det nægter vi at se passivt til.

De danske skatteydere skal naturligvis ikke fungere som bistandskontor for hele verden! Vi har en forpligtelse til at hjælpe de svageste af vores egne borgere først.

Du har lyttet og set kommuner, der indlogerer flygtninge på hoteller for skatteborgernes penge. Du ved, at integration ikke kommer på en enkelt dag, og slet ikke, når så mange skal integreres på en gang. Du, Støjberg, har gjort et massivt arbejde! Du har blandt meget andet stået over for en personlig hetz, og du har snakket med Sverige.

Sverige agter ikke at tage flere flygtninge, og du, Støjberg, mener selvfølgelig ikke, at det er de ældre og handikappede i Danmark, der skal betale for denne strøm af mennesker.

Der er grund til at rose dig for at gøre, hvad du kan, uden for dansk jord. Selvfølgelig er annoncerne i udlandet et sats, men hvad skal man ellers gøre.

Så kære Støjberg. Du gør, hvad du kan for det danske samfund, for det er her, du først skal hjælpe.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Vi holder sommerferie men...
  Vi holder sommerferie men...

  Henter…
 • Margethe Vestager taler til EU's kokurrencekommission, februar 2019. Photo by Aris Oikonomou / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?
  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?

  Henter…

  Dagens politiske special kigger på magtfordeling og nye poster i politik, både i Bruxelles og Danmark. EU har fået nye topchefer, og herhjemme har Mette Frederiksen tildelt sin særlige rådgiver, Martin Rossen, en magtfuld position i Statsministeriet. Er det et demokratisk problem?

 • Campingpladsen på årets Roskilde Festival er åbnet og deltagerne fester mellem teltene indtil pladsen åbner onsdag.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn
  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn

  Henter…

  Campingområdet på Roskilde Festival er et parallelsamfund - en by af luftmadrasser, øldåser og efterladte lattergaspatroner. En stærk kontrast til de unges strukturerede hverdag. Men hvordan føles friheden? Og hvordan er det lige med kærligheden, når intet er, som det plejer?

Forsiden