Få de vigtigste historier direkte i din indbakkeLæs mere

Foto: Louise Herrche Serup
Debatindlæg

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her.


Til de der synes, at julen er blevet for kommerciel: Julen er langstrakt og fuld af hedenskab, kristendom, gaver og Fanden selv

Julen er et mødested for alt, hvad danskerne har troet på gennem tusinder af år. Julen er en kærkommen opstopper, hvor vi tager en pause fra de ustandselige skift i tilværelsen og fejrer vores historie.

Debatindlæg
FOR ABONNENTER

Hvert år fra først i november prøver de første forretninger at sælge jul. Hvert år fra først i november skældes der ud, fordi forretningerne begynder så tidligt. Men hvis vi allesammen for alvor var vrede over, at julen bliver trukket så langt ud, så skulle forretningerne nok holde op. Handelsfolk ville ikke år for år krænke kunderne, for så ville de miste dem.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce