Økologi. Søren Ejlersen er uddannet kok, men har især gjort de økologiske og lokalt producerede fødevarer til sit livsprojekt.
Foto: Finn Frandsen

Økologi. Søren Ejlersen er uddannet kok, men har især gjort de økologiske og lokalt producerede fødevarer til sit livsprojekt.

fakta_debat

Om Søren Ejlersen

fakta_debat

Søren Ejlersen er født i 1967, er uddannet kok og stiftede i 1999 frugt- og grønt-virksomheden Aarstiderne.

Virksomheden leverer økologiske fødevarer til kunder i Danmark og dele af Sverige.

Ejlersen er i dag næstformand i Aarstidernes bestyrelse.

Fra 1992-97 var han selvstændig restauratør, indtil han i 1997 startede Urte-Compagniet sammen med den biodynamiske landmand Heiner Aldinger.

Sammen dyrkede de økologiske grøntsager ved Tystrup-Bavelse Søerne på Vestsjælland til en begrænset kundekreds, indtil Søren Ejlersen sammen med Thomas Harttung fra Barritskov Grøntsagshave dannede Aarstiderne.

Søren Ejlersen er ved siden af sit arbejde blandt andet foredragsholder, og han har siddet i tidligere klima- og energiminister Connie Hedegaards klimapanel.

ingenting

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce