0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politikens digitale udviklingschef: Hvad er prisen for gratis?

Nettet har givet os alle et hav af sofistikerede og vanedannende gratis muligheder. Men det har sine omkostninger.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Facebook Press
Foto: Facebook Press

Koldt. Køleblæsere i Facebooks første europæiske datacenter i Luleå.

Anders Emil Møller
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Anders Emil Møller
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

De spanske tapas er efterhånden et globalt gastronomisk fænomen, der kan købes i Californien og Kolding. Men i Madrid bliver den sociale barspise flere steder langet over disken kvit og frit som hyggespise – hver gang du bestiller en øl.

Med andre ord: Det er ikke rigtig gratis. Det er markedsføring, kundefastholdelse og ofte også et dække for at hæve prisen på din øl.

Det er ikke fri bar, men derimod markedskræfternes frie spil, og i enhver forretning skal der ske en transaktion af en eller anden form for værdi. Facebook er ikke anderledes end tapas.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts