Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er en klumme. Klummen er udtryk for skribentens holdning.


En god dag for 'Æggedrengen' og en dårlig dag for penthouse-beboere i Brande

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En god dag for ...

’Æggedrengen’. Det tegnede længe til at blive en dårlig weekend for en 17-årig australsk dreng. Lørdag smed drengen et æg i nakken på den højreorienterede australske senator Fraser Anning under et tv-interview i Melbourne, hvorefter Anning slog ham to gange hårdt lige i ansigtet.

Siden er drengen imidlertid blevet udråbt til helt på sociale medier, hvor han bliver kaldt ’Æggedrengen’, og folk er begyndt at samle penge ind til ham. Den største af indsamlingerne har samlet over 35.000 australske dollars (cirka 163.000 kroner, red.) til dækning af juridiske udgifter og indkøb af flere æg, skriver Ekstra Bladet.

Drengen har selv ønsket, at størstedelen af beløbet tilfalder ofrene for massakren i Christchurch, New Zealand.

En dårlig dag for ...

Penthouse-beboere i Brande. God udsigt burde være garanteret for beboerne i den øverste del af Bestseller-koncernens kommende 320 meter høje skyskraber ved Brande. Reelt kan beboerne imidlertid ende med at glo på et tungt skydække meget af tiden. DMI oplyser, at den nederste del af skyerne onsdag og torsdag i denne uge har ligget i mellem 250 og 300 meters højde, hvilket vil sige, at beboerne i de øverste 70 meter af Bestseller-koncernens tårn »kun ville have haft udsigt til en hvid grød en stor del af tiden«, skriver Ekstra Bladet.

Der er lidt bedre nyheder for folk, der regner med at bo længere nede mod jorden i højhuset, som kunne få tilnavnet ’The House That Jack & Jones Built’. De skulle nemlig få en mere skyfri udsigt, forlyder det.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden