0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Man kan også være lidt for dygtig, Meyer

Indtil Claus Meyer tager sine unge ansatte lige så alvorligt som resocialisering af kriminelle, kan han æde sit rugbrød selv.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
 GORM OLESEN (arkiv)
Foto: GORM OLESEN (arkiv)

Dygtig. Tilbage er billedet af en mand, der snyder sine lærlinge, og som ikke lader det opulente prisniveau i butikkerne komme de ansatte til gode. Men det er selvfølgelig måden at tjene mange penge på. Og viser desværre, at man også kan være lidt for dygtig.

Mette Højbjerg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mette Højbjerg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

At den kendte kok, forretningsmand og samfundsdebattør Claus Meyer er en dygtig mand, er hævet over enhver tvivl.

Han har i mere end 20 år formået at begejstre sine kunder og et hav af tv-seere med ideer og projekter, der har den gode mad i centrum. Egne restauranter, bagmand for michelinstjerne-darlingen Noma, bagerier, butikker, tv-programmer og takeaway er nedslag i en næsten ubrudt række af succeser.

Skønhedspletter har der naturligvis været i så langt et erhvervsforløb, men selv da kantinefirmaet Meyer og Tingstrøm i 2006 fik lagt en betydelig del af kundekredsen ned med roskildesyge, lykkedes det i store træk stjernekokken at slippe fra fadæsen uden varige men.

Meyer er dygtig, ja, men den forgangne uge viste, at han måske også er lidt for dygtig.

Det er ikke den 48-årige cand.merc.-uddannede Meyers deltagelse i tv-satsningen om de hårdkogte kriminelles køkken-ambitioner, ’Restaurant bag tremmer’, der sår tvivl om hans moralske habitus – det er langt mere jordnære synder.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage