0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kronik: Spis klimavenligt og red verden

Hvis vi i den rige verden vælger at spise kød hver dag, bidrager vi helt direkte til klimaproblemerne.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
THOMAS BORBERG
Foto: THOMAS BORBERG

»Hvis vi i den rige verden vælger at spise meget kød hver dag, bidrager vi helt direkte til klimaproblemerne, fordi udledning af metan fra drøvtyggere og lattergas fra husdyrgødning er meget kraftige drivhusgasser, der bidrager til den globale opvarmning, der fører til tørke og oversvømmelser i de lande, som i forvejen er verdens fattigste«.

Kroniken
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Kroniken
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I den sidste tid har medierne rapporteret om neddæmpede forventninger til FN’s klimatopmøde i København i december.

Færre end hver 10. dansker tror på, at det vil lykkes at få en global klimaaftale i hus, og både den fungerende EU-formand og FN’s klimachef har netop været ude at dæmpe forventningerne til mødets resultater.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

Læs mere