0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Skal vi fortsætte med at lave grise i Danmark?

Alternativet til at producere grise i Danmark er at eksportere problemerne med dyrevelfærd til udlandet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
 ANDERS FIND (arkiv)
Foto: ANDERS FIND (arkiv)

Griseri. Noget af det, som falder den nye minister for brystet, er, at 25.000 smågrise dør hver dag.

Kroniken
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Kroniken
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

25.000 døde smågrise hver dag, rutinemæssig halekupering og kastration med smertelindring er tre af de største og mest presserende udfordringer, som svineproduktionen aktuelt står over for.

DR’s dokumentar ’Det store svinerige’, som man kunne se 23. januar på DR 1, stillede det evigt aktuelle spørgsmål: Skal svineproduktionen fortsat være en vægtig bidragyder til det danske velfærdssamfund?

I vores optik er svaret ikke overraskende et rungende ja, men vi ved også, at der er nogle, som ganske sikkert er uenige med os i den betragtning.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere