0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fødevarer er en vigtig ingrediens i storbylivet

Københavns kommune bør implementere en seriøs fødevarestrategi i byplanlægningen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
M. SPENCER GREEN / AP (arkiv)/AP
Foto: M. SPENCER GREEN / AP (arkiv)/AP

Fødevarestrategi. I mange storbyer myldrer det med små fødevaremarkeder af den slags, som også ville klæde en by som København. Her ses et marked i Chicago.

Kroniken
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Kroniken
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Går man tur en lørdag formiddag i Harlem omkring 110th Gade og Manhattan Avenue, mødes man af den lifligste duft af pickles. Her på hjørnet sælges nemlig hjemmesyltede pickles.

Salget foregår direkte fra store syltetønder på Morningside Parks Down to Earth Farmers Market. Foruden pickles kan newyorkerne også købe brød, æg, mælk, honning, fjerkræ og meget andet på farmermarkedet her.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement