0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Der skal mindre kød på den politiske menu

Det er på tide at spørge sig selv, hvor meget vi vil ofre for at få kød på gaflen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Tegning: Jørn Villumsen

Kroniken
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Kroniken
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Verdens ledende fødevareorganisation, WHO, har netop udsendt en rapport, som kategoriserer kød på lige fod med rygning, alkohol og asbestose; det er kræftfremkaldende. Det understreger behovet for en åben og ærlig politisk debat om dansk kødforbrug og -produktion.

Den politiske debat på området har været himmelråbende vag – og dette på trods af de mange videnskabelige beviser for omfattende negative klima-, miljø- og sundhedspåvirkninger af kødsektoren. Men hvorfor er den politiske debat om kød så forsvindende lille?

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage