Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Nikolaj Svennevig
Foto: Nikolaj Svennevig

Forældre børn respektere børns smag og udvikle deres smagskompetencer - blandt andet ved at lade dem lave mad.

Kroniken
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er en Kronik. Kroniken er udtryk for skribentens holdning. Du kan indsende Kronik-forslag her.


Spaghetti med kødsovs? Børns smagsløg skal udfordres og udvikles

Ingen børn er født kræsne. De er nysgerrige og åbne. Det gælder om at give dem medansvar for både deres egen smag og maden og derved udvikle deres kompetencer.

Kroniken
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Er du for eller imod børnemad? Altså mad til børn, lavet med udgangspunkt i deres smagspræferencer. Spørgsmålet er ikke nyt, men det har fået en opblomstring i takt med et øget fokus på sundhed, mad og måltider blandt børn og unge. I begyndelsen af april holdt Landbrug & Fødevarer eksempelvis en inspirationskonference både i Agro Food Park i Skejby og på Axelborg i København med titlen ’Sunde børn’.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden