Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hvorfor freder over 80 % af de danske medier Lars Løkke Rasmussen ?

Læserbreve
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Skal jeg besvare mit eget spørgsmål, så er der flere grunde.

Den mest indlysende grund er, at de fleste aviser, er ejet af fonde, som har rige bagmænd som ejere, og de ønsker til hver en tid en borgerlig regering, da det betyder flere penge ned i lommen til dem selv, og journalisterne er desværre mere optagede af, at beholde deres job, end at leve op til et acceptabelt journalistisk niveau.

Da TV2 gik i luften i 1988, var det Venstres barn, som skulle være en modvægt mod DRs støtte til især Socialdemokratiet, og man må sige at TV2 ikke har glemt sin "skaber", de er nærmest en reklamekanal for V, og når LLR taber hovedet, så sletter man da bare indslaget, hvis det havde været HTS, så havde indslaget blevet vist hundredevis af gange, og TV2s svar på Fox News, er fyldt op med et hav af Venstre-folk, som hele tiden fordrejer tingene til fordel for deres parti.TV2 har i øjeblikket store økonomiske problemer, og V burde faktisk hjælpe dem, da de i årevis har fået gratis reklame.

HTS er Danmarks første kvindelige statsminister, og har aldrig været særlig populær i store dele af befolkningen, og derfor er hun et nemt offer for journalisterne.

Venstres Pressetjeneste er meget dygtige til, at styre store dele af medierne, og de var i samarbejde med BT meget tætte på, at få tippet valget over til blå blok ved sidste valg, med historien om HTS skattesag midt i valgkampen.

Stort set alle journalister ved, at LLR er totalt uegnet som statsminister både fagligt, og troværdighedsmæssigt, men det skrives der næsten ikke om, feks bor han pt til leje tæt på Nyhavn i en lejlighed som er ejet af Skandinavisk Tobakskompagni, og William Demant, og de eneste to konkrete forslag manden er kommet med de sidste par år, er lempelser på rygeloven, og tilskud til høreapparater, og så heller ikke et ord om hans stunt på cykel midt om natten på Rådhuspladsen, men mon ikke Venstres Pressetjeneste udvider fri bil ordningen med en tandem cykel ?

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

Forsiden