0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

De søde døde svin

Læserbreve
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det går lige i hjertet på os alle, når vi ser programmet ”Det store svinerige” der blev sendt på Dr1.

Døde grise, kasteration uden bedøvelse, intet legetøj og ingen plads. Jeg kan blive ved med at remse op. Alt det som er for galt for de stakkels svin. Problemet er bare, at det ikke kan løses så nemt. Det er også nemt at sige, det er ved forbrugeren problemet ligger. Vi vil ikke betale for maden. Det er jo selvfølgelig rigtig nok, men den skjuler blot en del af sandheden.

Leavitts model er meget passende her. Til dem som ikke ved, hvad det er, så er det en model, der beskriver hvordan forandringer i en afdeling kan påvirke resten af virksomheden.

Jeg vælger bevist at tale om alle produktionsdyr her, da jeg som udgangspunkt formoder, at dyrevelfærd gælder alle levende væsener.

Hvis ønsket er, at alle produktionsdyr skal have det godt. Hvor alle kriterier for sund dyreadfærd er tilgodeset, så vil prisen på kødet stige markant. Prisen vil være tilsvarende økologisk kød.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter