WPN
4 PRIORITET
Irak 2008. Amarah.
TIL ARTIKEL OM IRAN OG MILITSER.
Iran og de shiamuslimske militser har stor indflydelse i den sydøstlige del af Irak. Det forsøger den irakiske hær sammen med amerikanerne at bekæmpe.
Her er amerikanske tropper på fodpatrulje i et af Amarahs farligste kvarterer.
Foto: Niels Hougaard

WPN 4 PRIORITET Irak 2008. Amarah. TIL ARTIKEL OM IRAN OG MILITSER. Iran og de shiamuslimske militser har stor indflydelse i den sydøstlige del af Irak. Det forsøger den irakiske hær sammen med amerikanerne at bekæmpe. Her er amerikanske tropper på fodpatrulje i et af Amarahs farligste kvarterer.

Leder

Dette er en leder. Lederen er udtryk for Politikens holdning og skrives på skift af medlemmerne af avisens lederkollegium.


Kom nu med et klart svar: Socialdemokratiet må sikre ny krigsundersøgelse

Leder
FOR ABONNENTER

Nu må vi have et klart svar fra Socialdemokratiet. Onsdag afleverede to historikere deres afdækning af grundlaget for dansk deltagelse i Irakkrigen.

cj

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

Forsiden

Annonce