Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tegning: Mette Dreyer (arkiv)

Tegning: Mette Dreyer (arkiv)

Sara Skaarup
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvorfor scorer klamme stoddere som Trump så mange damer?

Sex er selvfølgelig sjældent politisk korrekt, men det kan alligevel undre, at en sexist som Trump altid er omgivet af smukke kvinder.

Sara Skaarup
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I dag er der præsidentvalg i USA, og som så mange andre afventer jeg med delt vantro og rædsel, hvor stor en del af stemmekagen Donald Trump mon får.

Der er et væld af aspekter, man kan undre sig over, når det kommer til personen Donald Trump.

Selvfølgelig mest af alt hvordan det kan være kommet så vidt, at et sådant menneske nu har en chance for at erhverve sig det mest magtfulde sæde i USA.

Tillad mig ikke desto mindre her i valgkampens 11. time at kaste lyskeglen en smule skråt og helt upolitisk ind på præsidentkandidaten til et kort kig på hans seksuelle profil.

Donald Trump, der siger, man bare kan gribe kvinderne mellem benene. Trump, gift med engang gudeskønne Ivana, og som ikke lægger skjul på, at han har knaldet et hav af damer.

Men hvorledes kan det – på nogen som helst måde – hænge sammen? Hvem er det dog, der er villig til at indlade sig erotisk med denne vindbøjtel af en mand?

De mest tiltrækkende mennesker er som bekendt ofte dem, der har en vindende personlighed eller et appellerende ydre - eller begge.

Donald Trump er nedladende, mandschauvinistisk, amoralsk og på ydersiden overvægtig og tyndhåret og tager ikke umiddelbart kegler i nogen af kategorierne.

Trump er med andre ord repræsentant for de frastødende mænd, der alligevel scorer damer.

Som Stalin, Mao og Pol Pot før ham, som massemorderen Peter Lundin og som Rasmus Trads og Kurt Thorsen på et mere mondænt og hverdagsstodderagtigt plan.

Hvad har de typer at byde på, der lokker de kønne kvinder så tæt på, kunne man med rette spørge sig selv?

Det indlysende første bud er: Overbevisning om egen fortræffelighed.

Et af de mest forførende menneskelige træk har alle dage været selvsikkerhed.

Ingen frivillig udveksling finder sted, uden at der er en eller form for gevinst på begge sider

Vores fascination af det selvsikre menneske fjerner fokus fra egen usikkerhed og tillader os at stråle i den andens lys en stund – og ofte er tiltrækningen så intens, at vi helt glemmer at undersøge, hvad vedkommende reelt har at bygge den gode selvtillid på.

Måske har Trumps kvinder været blandt de 22 millioner amerikanere, der så realityserien ’The Apprentice’, som for 12 år siden fremstillede Trump som den forretningsmand, Amerikas unge kapitalister skulle lære af.

'The Master', som han kaldte sig selv i serien. Han bor øverst i The Trump Tower i en lejlighed af guld og ædelsten og med indendørs vandfald og rokokomalerier.

En mand, der kan få snart sagt alt til at ske. Og hvem ved, måske også give de piger, han strejfer med sin penis, et flygtigt guldstempel.

Vi skal heller ikke glemme, at der findes kvinder, for hvem det ultimative dirty kink er at knalde de klammeste fyre, de kan opdrive.

De finder simpelthen glæde og tænding ved at kaste sig selv i grams - netop det grænseoverskridende ved at involvere sig med en frastødende eller ligefrem farlig mand gør det seksuelle beskidt, forbudt og ekstra frækt.

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Størstedelen af de damer, der frivilligt har ladet Trump stikke fingrene i kagedåsen, tipper jeg dog på nærmere slæber rundt på et gedigent faderkompleks.

Kvinder, der har et hul indeni fra barndommen på størrelse med den bamse, som deres egen far måske stak dem som erstatning for aldrig rigtigt at se dem, bruge tid med dem og elske dem, som de sarte og kærlighedssøgende små børn, de var.

Har man et daddy-issue kombineret med lavt selvværd, er man i nogle tilfælde til falds for hvad som helst: For et far-forsultet, voksent pigebarn, er snart sagt al mandlig opmærksomhed bedre end ingen, også den seksuelle.

Og opmærksomhed fra en lidt ældre herre, der spiller verdensmand og rammer et særligt ømt punkt, som nok er ubevidst, men ikke desto mindre styrer en del kvinders intime valg med samme usynlighed og præcision som en marionetmesters hånd.

Det KAN selvfølgelig også være, at Trump har erotiske talenter, der ikke kan ses med det blotte øje. Som en kvinde, jeg delte min undren med, sagde: »Hvem ved, måske er han helt utrolig god til at give oralsex?«. Det kan jeg ikke afvise.

Men det er nærliggende at tænke, at en mand som Trump respektløst forbruger kvinder.

Forgriber sig på dem og udnytter dem.

Men tag ikke fejl af, at en god del af pigerne formentlig også har brugt ham. Ingen frivillig udveksling finder sted, uden at der er en eller form for gevinst på begge sider.

Det kan være, at Trumps elskerinder har anvendt deres flirt med den højtbjæffende tomme tønde til at lappe på et slunkent selvværd for en stund, få lidt gaver, penge, eller en tjeneste i form af en åben dør et eller andet sted.

Eller måske bare skabe en god historie at imponere veninderne med.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Det KAN selvfølgelig også være, at Trump har erotiske talenter, der ikke kan ses med det blotte øje

Forskruet? Meget. Men sådan er menneskets psyke og særligt seksualiteten skruet så forunderligt og upolitisk korrekt sammen.

Lad os håbe, at Trump efter i morgen får rigtig god tid til at arbejde på sine egenskaber som charmør, fordi hans kredsen omkring det hvide hus så endeligt er ovre – og at de kvinder, han møder på sin vej, har selvværdet i top, masser af sund faderkærlighed i bagagen og giver ham fingeren, hvis han prøver på noget.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs mere:

Annonce

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Vi holder sommerferie men...
  Vi holder sommerferie men...

  Henter…
 • Margethe Vestager taler til EU's kokurrencekommission, februar 2019. Photo by Aris Oikonomou / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?
  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?

  Henter…

  Dagens politiske special kigger på magtfordeling og nye poster i politik, både i Bruxelles og Danmark. EU har fået nye topchefer, og herhjemme har Mette Frederiksen tildelt sin særlige rådgiver, Martin Rossen, en magtfuld position i Statsministeriet. Er det et demokratisk problem?

 • Campingpladsen på årets Roskilde Festival er åbnet og deltagerne fester mellem teltene indtil pladsen åbner onsdag.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn
  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn

  Henter…

  Campingområdet på Roskilde Festival er et parallelsamfund - en by af luftmadrasser, øldåser og efterladte lattergaspatroner. En stærk kontrast til de unges strukturerede hverdag. Men hvordan føles friheden? Og hvordan er det lige med kærligheden, når intet er, som det plejer?

Forsiden