Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Der skal mindre kød og mere grønt på vores tallerkener, hvis vi skal nedbringe den mængde drivhusgas, produktionen af vores fødevarer udleder.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Klimaet skal med i Danmarks nye officielle råd om kost

Der skal mindre kød, mere groft grønt og flere bælgfrugter på menuen for at begrænse vores måltiders CO2-belastning med en tredjedel. Som en sidegevinst gør den klimavenlige kost os også sundere.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Vi ved det godt: Vi skal spise mere grønt og mindre sødt for at holde os sunde. Men er du også klar over, hvad du skal spise, hvis du gerne vil nedbringe din CO2-belastning og bidrage til at begrænse klimaforandringerne?​

Kampagnetilbud: Prøv 3 måneder for 299,-

Få den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden