Facebook vil nu bruge papir og det amerikanske postvæsen til at  forhindre fup-annoncører fra f.eks. Rusland i at annoncere med politiske reklamer under det amerikanske midtvejsvalg (Foto: AP Photo/Thibault Camus)

Facebook vil nu bruge papir og det amerikanske postvæsen til at forhindre fup-annoncører fra f.eks. Rusland i at annoncere med politiske reklamer under det amerikanske midtvejsvalg (Foto: AP Photo/Thibault Camus)

Nettet

Sådan vil Facebook blokere falske valg-annoncer

For at forhindre endnu en ’fake news’-skandale under det kommende, amerikanske midtvejsvalg, vil den sociale medieplatform tage meget u-digitale midler i brug.

Nettet
FOR ABONNENTER

Facebook vil sikre sig, at fup-annoncører ikke blander sig i den politiske debat i forbindelse med det amerikanske midtvejsvalg, sådan som det skete i 2016. I den forbindelse har firmaet nu fremlagt et nyt initiativ, der skal blokere bl.a. russiske annoncører, der ikke har rent mel i posen. Metoden er ganske ukarakteristisk for tech-giganten, for den involverer nemlig gammeldags papir og det amerikanske postvæsen.

Få fuld adgang i 3 måneder for kun 299 kr

Ellers kan du stadig prøve én måned for 1 kr.

Se tilbud

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce