0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test af røde linser: De dårligste smager lidt af støv, de bedste »er jeg ret vild med«

I Danmark har vi kendt til linser siden 1800-tallet. I dag indgår de i højere grad i en grøn og klimabevidst livsstil. Vi har testet de populære røde linser.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen
Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER


Linsefrikadeller og fyldt linsesteg er to af de retter, vi hører om i dag, takket være øget klimabevidsthed og større fokus på en kødfri kost. Men de to retter er faktisk allerede at finde i danske kogebøger fra den vegetariske subkultur, der havde sit omdrejningspunkt omkring Skodsborg Sanatorium, populært kaldet Persilleslottet, i begyndelsen af 1900-tallet.