0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Vi spiser dobbelt så mange jordbær som for 15 år siden

De fleste af os foretrækker danske bær, selv om der lige så ofte er pesticidrester i dem som i udenlandske.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sommerbebuderen over dem alle, friske danske jordbær, var allerede i maj klar til at friste forbrugerne, men hvordan kan det gå til, især når vejret har været køligere end normalt? Bliver der snydt med flaget?

»Nej, den er god nok. De seneste fire-fem år er flere større producenter begyndt at dyrke jordbær i drivhuse, og der har også været betydelig vækst i arealer med tunneler, altså uopvarmede ’væksthuse’ med plastoverdækning«, siger konsulent Ole Henrik Scharff fra GartneriRådgivningen A/S.

LÆS ARTIKEL

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden