0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tatar og hakkebøffer tilbagekaldes: Risiko for salmonella

Folk, der har købt tatar og hakkebøffer i visse butikker, opfordres til at kassere det efter salmonella-fund.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Tatar og hakkebøffer med risiko for salmonella tilbagekaldes.

Det skriver Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

»Der er ved analyse påvist salmonella i tatar, og grundet risiko for kontaminering tilbagekaldes begge produkter«, står der i tilbagekaldelsen.

Symptomer på salmonella er blandt andet diarre, mavesmerter, kvalme, opkast og feber.

Det er Hilton Foods, der kalder tilbagekalder varerne, som er solgt i en række butikker.

Tataren er solgt i Kvickly, SuperBrugsen, Irma og på Coop.dk, mens hakkebøfferne er solgt i Kvickly, SuperBrugsen, DagliBrugsen og Fakta.

Der er tale om produktet 'Coop tatar - hakket kød under 6% fedt', der har sidste anvendelsesdato 4. september, mens 'Coop hakkebøffer - hakket kød' har produktionsdatoen 31. august angivet på pakken.

Kunder, der måtte have købt nogle af produkterne, opfordres til enten at levere dem tilbage til butikken, hvor de er købt. Alternativt kan man smide kødet ud.

ritzau

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce