0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Foto: 10 dage i Ghouta. Med luftangreb og uden nødhjælp

Rusland har beordret fem timers daglig pause i kampene i den syriske forstad Ghouta. Alligevel er de civile fanget, og ingen nødhjælp kan komme ind, siger FN.

Uncredited/AP
Foto: Uncredited/AP
Foto
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Foto
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ghouta. En forstad øst for Damaskus. De seneste mange dage har nyheden fra byen været den samme: Gentagne luftangreb og ingen nødhjælp.

Politiken har her samlet en del af de billeder, der er kommet ud af Ghouta de seneste 10 dage.

Den russiske præsident, Vladimir Putin, har beordret fem timers daglig såkaldt humanitær pause i kampene mellem regeringsstyrker og oprørere, så civile får mulighed for at komme ud af området. De daglige pauser blev indledt tirsdag. Men indtil nu har ingen civile forladt området - bortset fra et ældre pakistansk par, der blev evakueret fra en naboforstad til Ghouta efter flere måneders forhandlinger.

Uncredited/AP
Foto: Uncredited/AP

En mand løber af sted gennem et sønderskudt område i det østlige Ghouta. Billedet er offentliggjort af aktivistiske regeringsmodstandere fra Ghouta Media Center.

Uncredited/AP
Foto: Uncredited/AP

Civile i et af de bombede områder i Ghouta. Flere hundrede civile har mistet livet de seneste 100 dage. Billedet er offentliggjort af aktivistiske regeringsmodstandere fra Ghouta Media Center.

Uncredited/AP
Foto: Uncredited/AP

Regeringenstropper med støtte fra det russiske militær gennemfører et luftangreb i Ghouta. Billedet er offentliggjort af aktivistiske regeringsmodstandere fra Ghouta Media Center.

<