Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

  Danske stormtroopers fra Danish Garrison i 501st Legion går i dag gennem København for at markere 4. maj, som er Star Wars-dagen.
May the Fourth, som 4. maj udtales på engelsk vækker genklang til Star Wars-citatet 'May the Force be with You', markeres i dag i hele verden.
Foto: Jens Dresling

Danske stormtroopers fra Danish Garrison i 501st Legion går i dag gennem København for at markere 4. maj, som er Star Wars-dagen. May the Fourth, som 4. maj udtales på engelsk vækker genklang til Star Wars-citatet 'May the Force be with You', markeres i dag i hele verden.

Foto
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Billedserie: Stormtroopers indtog København

Danske stormtroopers fra Danish Garrison i 501st Legion gik lørdag gennem København for at markere 4. maj, som er erklæret som ’Star Wars-dag’. May the Fourth, som 4. maj udtales på engelsk, vækker genklang til Star Wars-citatet ’May the Force be with You’ og markeres i hele verden.

Foto
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER


Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

 • Skyline, København.

  Politikere i Københavns kommune sagde i denne uge nej tak til H.C. Andersen Adventure Tower, som ifølge planen skulle ligge i Nordhavn og række 280 meter op i luften. Det var alligevel for højt, men de seneste årtier er de høje huse faktisk begyndt at skyde i vejret igen. Hvorfor er de tilbage? Og hvad sker der med en by, når dens huse bliver højere end kirkespir og rådhustårne?

 • Du lytter til Politiken

  Julian Assange og turen nedad
  Julian Assange og turen nedad

  Henter…

  WikiLeaks-stifteren Julian Assange blev i årevis hyldet for at starte en demokratisk revolution med sin whistleblower-platform. Siden da er han stukket af fra anklager om voldtægt i Sverige og blevet beskyldt for at samarbejde med russerne. Han har haft politisk asyl på Ecuadors ambassade i London i syv år, men i sidste uge blev han smidt på porten og anholdt af det britiske politi. Er Assange en helt eller en skurk? Og hvordan ser fremtiden ud?

Forsiden