0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Øl-slushice, japanske kødboller og korsfæstede geder: Det skal du spise på Haven-festivalen

Haven har fokus på uforudsigeligheden og inviterer, foruden musikken, til en symbiotisk opdagelsesrejse i smagsoplevelser. Du kan finde alt fra japansk streetfood i topklasse til hotdogpølser med torsk og muslinger på festivalpladsen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Signe Birck
Foto: Signe Birck

Der er smagsoplevelser fra hele verden på Haven. Taller serverer for eksempel venezuelanske arepas – det vil sige majsfladbrød med fyld.

Festivaler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Festivaler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Haven handler mindst lige så meget om mad, som den handler om musik. Og med Claus Meyer og Mikkeller som bagmænd og initiativtagere til festivalen er der lagt op til smagsoplevelser i særklasse.

Festivalpladsen på Refshaleøen bliver smækfyldt med mad- og ølboder, hvor du kan mæske dig imellem koncerterne.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

IBYEN