Klovneri. Frank og Casper har med 'Klovn - Forever' allerede solgt 184.180 billetter.
Foto: Per Arnesen / still fra filmen

Klovneri. Frank og Casper har med 'Klovn - Forever' allerede solgt 184.180 billetter.

Film

Bio top 10: Klovnen og Casper banker ind på førstepladsen

Frank og Casper er tilbage - i biograferne og ikke mindst på førstepladsen i denne uges bio-hitliste.

Film

De kan altså et eller andet, de to herrer Casper Christensen og Frank Hvam. Og de er hamrende gode til at lave film, der sælger mange billetter.

Faktisk har de solgt lige præcis 184.180 billetter i åbningsweekenden. Godt nok er det inklusiv snigpremierer, men det er nu alligevel ret godt gået. Faktisk så godt, at dette er blevet den tredjebedste åbningsweekend for en dansk film. Nogensinde.

Det betyder også, at 'Klovn - Forever' stryger direkte ind på en førsteplads over denne uges mest populære biograffilm. Dermed bliver animationsmesterværket 'Inderst Inde' slået af pinden som den ultimative publikumsbasker, men det lykkes dog Glæde, Triste og de andre følelser at holde sig på podiet med en flot 2. plads i denne uge.

Her kan du se hele listen over ugens mest sete biograffilm.

Nr. 10

LÆS ANMELDELSEN

Nr. 9

SE TV

Ægteparret Simon og Robyn lever tilsyneladende det perfekte liv. Men da de en dag ved et tilfælde støder ind i Simons gamle skolekammerart, Gordo, begynder facaden langsomt at krakelere. En række mystiske gaver dukker op i parrets hjem, og Simon må snart komme til kort om, hvad der virkelig skete mellem ham og Gordo mere end 20 år tidligere. Pludselig kan Robyn ikke længere genkende den mand, hun giftede sig med, og hun begynder at stille spørgsmål ved, om det overhovedet er muligt at lægge fortiden bag sig? ’The Gift’ er en gruopvækkende psykologisk thriller, som vi ikke har set siden ’Pacific Heights’ og ’Fatal Attraction’. Filmen, der er instrueret af Joel Edgerton, er på kort tid blevet både en publikums- og anmeldersucces i USA. På rollelisten ses ud over Joel Edgerton også Jason Bateman (’Juno’, ’Horrible Boses’) og Rebecca Hall (’The Prestige’). Kilde: Scanbox

Nr. 8

LÆS ANMELDELSEN

Nr. 7

LÆS ANMELDELSEN

Nr. 6

LÆS ANMELDELSEN'Krigen' er den helt nødvendige spillefilm om Danmarks krigsførelse

Nr. 5

LÆS ANMELDELSENBjergbestigere i virkelighedsnær Everest-film: »Fordi tinden er der! Og fordi vi kan!«

Nr. 4

LÆS ANMELDELSEN

Nr. 3

LÆS ANMELDELSENKyniske teknokrater suger purungt blod i skamløs opfølger på labyrint-film

Nr. 2

LÆS ANMELDELSEN

Nr. 1

LÆS ANMELDELSEN

Besøgstal er samlet i perioden 24.-27. september 2015. Kilde: Foreningen af Filmudlejere i Danmark / FAFID

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

IBYEN