0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Klassisk restaurant kamuflerer sjusk med eksotiske manerer

Et besøg hos byens ældste spanske restaurant, El Meson, er som et falmet ferieminde.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Fortidslevn. På El Meson regner man stadig sine gæster for madturister, der elsker at vælge mellem en helvedes masse tapas, der rimer på fritos eller frutos.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Et glas Lepanto Solera på husets regning. Den skal I smage!«, lød det fra den sympatiske tjener fra Tenerife. Og god var den.

Sammen med den karakterfulde Duque d’Alba bør den kunne overbevise flere danskere om, at spansk kvalitetsbrandy er værd at dykke ned i.

Byens ældste spanske restaurant
Låg blev drejet, ånden i flasken slap ud, og entusiasmen glimtede for første gang i øjnene på de tre tjenere, mens de fortalte om vin, brandy og brændevin fra deres respektive regioner og gav hånd, grinede og sagde tak for i aften, da vi forlod El Meson på Hauser Plads, byens ældste spanske restaurant.

En trio man gerne ville gense. Og hvor ville jeg gerne skrive, at de havde serveret spanske retter, der er værd er vende tilbage til.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce