0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fiskebarens mad: Lækkert men for lidt

I Kødbyens Fiskebar serveres fisk og skaldyr i lange baner. Veltilsmagt og superfrisk, men portionerne er lige i underkanten.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
DALSGAARD MIRIAM
Foto: DALSGAARD MIRIAM

På Fiskebaren er baren, med en ensom vandmand i et stort akvarium, centralt placeret. Her bliver fisk, som danskerne ellers er ret dårlige til, taget alvorligt.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er næsten en joke, at fiskebaren ligger i Kødbyen – oven i købet i selve kød- og flæskehallen midt på flæsketorvet.

Der er fliser på væggene og et cylinderformet stort akvarium med blot en enkelt ensom vandmand oplyst i svagt neonblåt. Der er gang i den! Imponerende, når man tænker på, hvor dårlige danskere er til fisk.

Kig ind i fremtiden
Måske Minna og Gunner og alle de andre fremstød for fisk to gange om ugen skulle på kursus i Fiskebaren, for her kommer alverden uanset alder og øvrig observans. Der kan kun forudreserveres til to tredjedele af bordene, så man altid har en chance.

Folkene bag er ingen ringere end mad- og vinmanden Anders Selmer og cafemanden Bagge Algreen-Ussing fra Christianshavns Bådudlejning. Anders har været med Claus Meyer i flere projekter, blandt andet da Noma åbnede, og han har i den grad tæft for, hvad der rør sig lige rundt om hjørnet og bliver det, vi alle vil have. Så fisk på menuen går sin sejrsgang i møde, hvis Fiskebaren er et kig ind i fremtiden.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts