0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Genial michelinkok tryller med klassikerne

D’Angleterres restaurant nyder godt af Ronny Emborgs superskarpe sovser.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Kasper Løftgaard
Foto: Kasper Løftgaard

Klassiker. Hotel d’Angleterres restaurant er opkaldt efter Jean Marchal, der grundlagde den i 1755. 258 år senere dyrkes en blanding af nyt og gammelt på tallerknerne.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

D’Angleterre har for mig altid været lidt fortryllet.

Der er eventyr og storhed knyttet til stedet, men der er også en vis mystik ved de utallige dygtige køkkenchefer, der har krydset stedet og så er gået deres vej igen, mere eller mindre frivilligt.

Nu tager Ronny Emborg livtaget og ikke med helt lukkede øjne, for han var med i køkkenet for otte år siden, da Rasmus Kofoed blev smidt ud, fordi han nægtede at lave stjerneskud.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce