0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Anmeldelse: Aamanns julefrokost er i verdensklasse

Adam Aamann finjusterer julefrokostens kanoniserede opskrifter, så de smager af sig selv og meget mere.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Nanna Navntoft
Foto: Nanna Navntoft

Julefroksten hos Aamanns Etablissement er traditionel, men på en raffineret måde, så det udløser 5 hjerter.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

At Aamanns serverer noget af landets absolut bedste smørrebrød, er ikke en nyhed af de store. At deres julefrokost også er fremragende, kommer derfor heller ikke som en overraskelse, der sætter sig i bevidstheden som en afgørende oplevelse.

Til gengæld glemmer jeg aldrig de sild og det stykke svinebryst, vi fik serveret, da vi gik ind for at teste den traditionelle danske julemad i det hyggelige Aamanns Etablissement, hvor farverne er lysere, og loftet er højere end i de mere folkelige frokostrestauranter med højtbelagt. Det er mere Postgården end Jernbanehotellet i Matador, men hverken Maude eller Fede ville gå utilfredse fra bordet.

For det er ren tradition, men i raffineret udgave, som Adam Aamann har gjort sig landskendt på. Det er velkendte smagsoplevelser, justeret med nytænkning og udført med en uhyggelig præcis fornemmelse for balance mellem fedme og lethed, mellem syre og sødme og mellem krydret aroma og råvarernes egen smag.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter