0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Topkarakter: Falsled Kro serverer små mirakler på tallerkenen

Det uformelle er rykket ind de gamle bygninger på Fyn, og det er, sammen med en ny køkkenchef, det bedste, der er sket for kroen længe.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

»Jeg blev madhøj den aften på Falsled«, lyder det fra Ibyens anmelder Lærke Kløvedal. Hun kvitterer med sjældne seks hjerter.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

At kalde Falsled Kro en institution i dansk gastronomi vil være en underdrivelse.

Historien om Sven og Lene Grønlykke, der i 1969 overtog den faldefærdige kro og herefter importerede topkokke fra Frankrig med ambitionen om at skabe et madtempel i det sydfynske, er et stykke gastronomisk danmarkshistorie.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere