0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Mislykket bøftempel i Kødbyen: »Kødet på tallerkenen var ringe på grænsen til det uspiselige«

Hotelrestauranten Mør kunne passende have sparet lidt på indretningen, så der i stedet kunne blive råd til ordentlige råvarer.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Kødet på gulvet er noget mere indbydende end det, der lander på tallerkenen.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hotelrestauranter er en underlig størrelse. De kan være overdådige templer med hvid dug, andepresse og sølvbestik. De kan være hippe og moderne med housemusik og betonæstetik. Og de kan være kønsløse og uinspirerede.

På Hotel Scandic ved Kødbyen har de med Restaurant Mør tydeligvis gjort noget ud af indretningen, og der er blevet brugt skejser på interiøret. Smuk var især baren, hvis kobberbeklædning skinnede om kap med det blankpolerede stål i det åbne køkken.