Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Hartmann Schmidt
Foto: Jens Hartmann Schmidt

Kartoffelkompot, rygeost og stenbiderrogn fik foråret til at pible frem på tallerkenen på restaurant Hos Otto, der holder til i den tidligere Bjørnekælderen på Frederiksberg.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En anbefaling fra madanmelderen: På Frederiksberg får 21-årig kok traditionelt køkken til at føles som en fornyelse

Den unge kok Otto Rantala-Jørgensen giver Frederiksberg-institutionen Bjørnekælderen nyt liv med godt håndværk og klassiske køkkentraditioner.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det er lang tid siden, jeg har set en 21-årig kok i København åbne en restaurant, hvor han går all in på klassisk håndværk som apfelstrudel og indbagt kulmule i hummerbisque.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden