0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Madanmeldelse: Kinarullen version 2.0 er landet i København. Og den er usædvanlig lækker

Hos nyåbnede Cholon by Lâm Lê i Indre By mødes Kina, Vietnam og Ålborg, og den klassiske kinarulle får en makeover.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Louise Herrche Serup
Foto: Louise Herrche Serup
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

At grillmaden i løbet af de seneste 10-15 år er blevet betydeligt opgraderet, må stå klart for de fleste.

Fra at være en fedtet løsning med medfølgende dårlig samvittighed fås hotdoggen nu med kvalitetspølse, karljohanremoulade og hjemmegjorte ristede løg. Burgeren har fået en renæssance og serveres nu i briochebolle med bearnaisemayo og skovbærmilkshake on the side. Pizzaen er på surdejsbund med røget mozzarella og sølvbede.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

Læs mere