0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

240 kr. for tre asparges? Madanmelderen fik sig en overraskende skuffelse på legendarisk koks nye restaurant

Trods flere udsving kan man stadig forvente højt niveau, når man besøger kokken Claus Christensen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Signaturretten hos Salon i Bredgade hedder 'hvalen' og består af indbagt pighvar.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

For næsten et år siden var jeg her med samme ven, som nu sidder over for mig i lokalerne, hvor den legendariske kok Claus Christensen åbnede Salon i 2018.

Christensen er kendt for sin franskinspirerede mad gennem 28 år på restauranten Gammel Mønt, og her i Bredgade, hvor Francis Cardenaus franske institution af en bistro, Le Sommelier, tidligere holdt til, fortsætter han med mange af sine klassiske retter.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement