0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politikens madanmelder giver 1 hjerte: »At kokken ikke lægger sig fladt ned, så snart katastrofen går op for ham, er utilgiveligt«

Det er slemt nok at få serveret mad, der decideret lugter og smager fordærvet. Men at kokken derefter benægter, at der er noget i vejen med serveringen, er utilgiveligt, skriver Politikens madanmelder.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Andreas Merrald
Foto: Andreas Merrald

Jomfruhummer, boeuf bourguignon og risotto på restauranten The Modern.Billederne er taget fem dage efter anmelderens besøg.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tillad mig at spørge, kære læser: Har De kat? ​​

Hvis De svarer ja og tilmed har indekat med tilhørende kattebakke, ved De, hvordan en sådan lugter, hvis den er endt med at stå et døgn længere end tilsigtet. Bunden af kattebakken stinker tungt, harskt og hampert og så kraftigt, at lugten giver rengøreren en veritabel lussing. Mest signifikant er ammoniaklugten, der næsten kan tage vejret fra én. ​​

Hvorfor begynder jeg en madanmeldelse med denne uappetitlige beskrivelse? Det gør jeg, fordi samme stank ramte mig som en knytnæve fredag aften på The Modern. På The Modern serverer de ikke gammel kattebakke. De serverede til gengæld jomfruhummer, der lugtede ligesådan.

Retten var allerede ved serveringen aparte. I menukortet stod den beskrevet som sprødstegte jomfruhummerhaler (115 kr.), paneret i panko (japansk rasp) og med en tilhørende tatarsauce, og det lød jo herligt. Ved ankomst viste det sig, at hele jomfruhummeren var paneret, altså også skaller og klør.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter