Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Hartmann Schmidt
Foto: Jens Hartmann Schmidt

En slags mousse på karljohansvampe med gule beder, løg og merian var blandt højdepunkterne, da Politikens anmelder var forbi Kokkeriet.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Madanmelder: Der er for mange retter, der ikke sidder i skabet, hos Københavns stilfærdige michelinrestaurant

Noget var køleskabskoldt, andet rent wauw. I 11 år har Kokkeriet serveret michelinmad, der denne aften var noget ujævn i udførelsen.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Jeg er fuld af beundring over de restauranter, der igennem årtier har kunnet formå at drive forretning på trods af økonomiske kriser, gastronomiske modeluner og omringet af hundredvis af skiftende, nyåbnede restauranter, der alle sammen støjende råber på de samme gæster. ​

Kampagnetilbud: Prøv 1, 2 eller 3 måneder for 299,-

Lige nu kan du i bestille et abonnement, der passer til dine læservaner til en særlig pris.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden