0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

5 hjerter: Pastakongen fra Østerbro laver byens absolut bedste cacio e pepe og decideret guddommelige bønner

Et højt niveau og sikker stil gør Fischer til stedet, du trygt kan invitere både svigermor, crossfitholdet og din nye date til middag – både til hverdag og fest.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Første gang jeg smagte en bøffelmozzarella, som den burde smage, var Hos Fischer på Østerbro i begyndelsen af århundredet, nærmere bestemt i 2007.

Det mathvide, silkebløde bævende ydre og det saftige, cremede kridhvide indre, der åbenbarede sig i to tykke halvmåner, da kniven ramte. Smagen var både jomfruelig, salt, fersk og alligevel umiskendeligt sin egen. Indtil da havde jeg kun haft mellemfornøjelsen af de triste, faste og fuldstændig kønsløse af slagsen, som kan købes i ethvert supermarked. Det har jeg til gengæld ikke gjort siden.

Både fordi det i livet er unødvendigt at kaste penge efter blege færdigvarer, men også fordi en god bøffelmozzarella sidenhen er blevet en fast del af den københavnske madscene. Ethvert hipstersted med respekt for sig selv har de senere år kunnet servere en glimrende mozzarella, eller de fugtigere kusiner burrata og stracciatella.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere