0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Madanmelderen røg i med begge ben: Denne stråtækte gård i Nordsjælland løber med sommerens hidtil største anbefaling

Rammerne er ubeskriveligt yndige, og maden hjemmedyrket, hjemmelavet og økologisk. Det lyder for godt til at være sandt, men den er god nok, og du kan lige så godt overgive dig til nordkystens lyksaligheder på Rabarbergården.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg

Omgivelserne kunne ikke være mere idylliske på Rabarbergården.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg kan ikke huske at have set så mange gravide maver samlet på ét sted, siden jeg i forrige årti gik til fødselsforberedelse i et goldt lokale på ydre Østerbro. Rammerne for maverne var denne gang noget yndigere. Rabarbergården i Holløse mellem Tisvilde og Vejby er selve indbegrebet af landlig, velordnet charme.

Under gårdens nytækkede stråtag, med solskin i ansigtet og med udsigt over heste, grise, marker og orangeri, smilede jeg til de mange maver, der passerede i mit synsfelt med forskellige medfølgende ben, hoveder og arme. Jeg tror ikke, det er for meget sagt, at den flid, grundighed og umage, der ses på den primært selvforsynende, Rabarbergården, giver dig lysten til at få noget til at spire og gro.

Det er ægteparret Louise og Thomas Køster, der ejer, driver og bor på Rabarbergården, som de på hjemmesiden kalder »en autentisk oplevelse« på »et økologisk drevet holistisk landbrug«. Ud over landbrug, landhandel, skoleformidling og planteskole har Rabarbergården en restaurant, og det var den, der havde drevet os nordpå denne mandag eftermiddag.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce