0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Endelig fik vi bord på stjernekokkens hypede frokoststed. Men maden var ikke de 3.600 kroner værd

Med Geraniums grønne lillesøster, Angelika, vil topkokken Rasmus Kofoed lave vegansk mad, der er tilgængelig for alle. Alle, der vil betale kassen for comfort food, viste det sig.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Annika Byrde
Foto: Annika Byrde
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Efter coronakrisen bød sommeren på flere pop op-restauranter og mere eller mindre permanente annekser til de dyre gourmethuse, som var nødt til at ændre forretningsstrategi i en tid, hvor kundegrundlaget var skrumpet.

Så det er i sig selv ikke så spektakulært, at en topkok som Rasmus Kofoed åbnede Angelika i juni som et nedtonet vegansk frokostalternativ til sin trestjernede michelinrestaurant Geranium.

Men alligevel. Det er jo Rasmus Kofoed. Kokken, der har været verdensmester og er indehaver af danmarkshistoriens eneste gourmetrestaurant med tre michelinstjerner.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce