0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Deres takeaway er kommet for at blive som et alternativ til weekendmiddagen derhjemme

Man sidder forkælet tilbage med oplevelsen af en festmiddag efter Radios 4-retters takeawaymenu.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Radio
Foto: Radio

Emballagen er tjekket, og man føler sig i gode hænder fra start til slut med Radios takeaway, skriver anmelderen. Til højre torskesuppe.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

At kokkene er ved at gå ud af deres nypressede kokkejakker i ivrighed efter at få lov til at lave mad, står klart i denne anden nedlukning. Udbuddet af takeaway har aldrig været så stort og imponerende.

Restaurant Radio, der er en af Claus Meyers restauranter og ligger tæt på det gamle Radiohus, har uden for coronanedlukningen godt greb i turisterne, men er samtidig et stamsted for de mange, der holder af blandingen af gourmet-light og afslappet nordisk interiør og stemning. Sidste år fik Radio ny køkkenchef, og det er nu Bendix Sixhøj, der tidligere var assisterende køkkenchef på Søllerød Kro, der indstiller frekvensen i køkkenet.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce